Lütfen bekleyin...

 
GENÇPA KVKK Bilgilendirme

GENÇPA
Açık Rıza Metni

MÜŞTERİLERİN KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE YÖNELİK AÇIK RIZA METNİ

Gençpa Teknoloji Hizmetleri ve İletişim Ticaret A.Ş. (“Gençpa”) olarak Kişisel Verilerinizi, Müşterilerin Kişisel Verilerinin İşlenmesine Yönelik Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) kapsamında işlemekteyiz.

Aydınlatma Metnimiz, sizleri veri sorumlusu olarak kimliğimiz, nasıl ve hangi amaçlarla Kişisel Verilerinizi işlediğimiz, Kişisel Verilerinize yönelik haklarınızı nasıl kullanacağınız ve size yardımcı olacak diğer konular hakkında bilgilendirme amaçlı olarak hazırlanmıştır, bu kapsamda bu işbu Açık Rıza Metni’nden önce Aydınlatma Metnimizi mutlaka okumanızı tavsiye ederiz.

Aşağıda açık rızanızı gerektiren Kişisel Veri işleme süreçlerimiz dikkatinize sunulmuştur. Açık rıza vermemeniz halinde aşağıdaki Kişisel Veri işleme süreçleri sizin açınızdan işletilmeyecektir.

(i) İnternet reklamcılığı, Targeting, re-targeting (hedefleme ve yeniden hedefleme), çapraz satış, kampanya, fırsat ve ürün/hizmet reklamları gibi size özel ürün ve hizmetlere yönelik fırsatların sunulması amacıyla işlenmesi,

(ii) İnternet Siteleri, Online Mağazalar ve Satış Noktalarında ziyaretiniz esnasında kişiye özel içerik sağlanması amacıyla işlenmesi,

(iii) Satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak başta sizlere özel reklam, kampanya, avantajlar ve diğer faydaların sunulması ve sair pazarlama ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) çalışmalarının yürütülmesi amacıyla işlenmesi,

(iv) Yeni ürün ve hizmet modellerinin oluşturulması amacıyla işlenmesi,

(v) Veri kurtarma hizmeti kapsamında cihazınızın yedeğinin alınması amacıyla Özel Nitelikli Kişisel Verileri de içerebilecek şekilde cihazınızdaki tüm Kişisel Verilerinizin kopyalanması ve cihazınıza yeniden yüklenmesi amacıyla işlenmesi
bt_bb_section_top_section_coverage_image
ADRESİletişim Adresimiz
TRUMP TOWERS RESİDENCE
Kuştepe, Mecidiyeköy Yolu Cd. No:12 /1601 Şişli/İstanbul
0850 305 09 00
TÜRKİYE'NİN AKILLI TEDARİKÇİSİ3 Kıtadan 11 Markanın Türkiye Distribütörüyüz
https://gencpa.com/wp-content/uploads/2020/01/img-footer-map.png
SOSYAL MEDYASosyal Medya Hesaplarımız
Bize her yerden ulaşabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızdan kampanyalarımızı inceleyebilir, yarışmalarımıza dahil olabilirsiniz.
ADRESİletişim Adresimiz
Büyükdere Cad. No:87 Kat:9 Polat Holding Binası Mecidiyeköy Şişli / İstanbul
0850 305 09 00
TÜRKİYE'NİN AKILLI TEDARİKÇİSİ3 Kıtadan 11 Markanın Türkiye Distribütörüyüz
https://gencpa.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
SOSYAL MEDYASosyal Medya Hesaplarımız
Bize her yerden ulaşabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımızdan kampanyalarımızı inceleyebilir, yarışmalarımıza dahil olabilirsiniz.
wpChatIcon
Görüşmeyi Başlat
Nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhabalar, size yardımcı olmak için buradayım. Bayimiz olmak, fiyat listemizi almak ister misiniz? Sadece 1 dakikanızı ayırmanız yeterli.
Gençpa Teknoloji